duminică, 27 martie 2011

Free Hugs Campaign

duminică, 27 martie 2011
Ok,ok,recunosc că sunt teribil de neserioasă.Am început blogul,promitându-mi că o să mă ţin de el, dar hell no!..Miruna uită ce a zis de îndată ce clipeşte.Şi da,ştiu că o să încerc să mă auto-dezvinovăţesc,ba cu faptul că evaluarea bate insistent la uşă,ba că e nesănătos să petrec atât de mult timp contemplând ecranul calculatorului.De fapt,chiar asta şi fac!
  Şi pentru că o "belea" nu vine niciodată singură,acum mă pricopsesc şi cu o lipsă acută de inspiraţie.Să fie de vină astenia de primăvară?(you can put the blame on it,then!)
 Cert e că nu altceva mai bun de împărtăşit acum,decât asta:
Chestia asta era acolo de o eternitate+o zi,dar eu,ca o ignorantă veritabilă ce sunt, nu i-am acordat nici cea mai mică atenţie(tipic).Până într-o zi..
Acuma..ziceţi ce vreţi.Că sunt o visătoare,un omuleţ credul,care încă trăieşte în propria carte de poveşti cu zâne,prinţi şi prinţese,bla,bla,bla;binele învinge răul,clasica poveste,bullshit într-un cuvânt.O optimistă incurabilă,care se uită cu uimire la voi,pesimiştilor,cinicilor,care nu credeţi că oameni ca cel din video există într-adevăr.Sau dacă există,sunt dintr-un univers paralel.Însă eu chiar privesc acest proiect cu o admiraţie şi un respect profund pentru acest John Lennon Jr.,care a reuşit,chiar şi pentru 2 minute,să unească suflete.
Enjoy!Şi,măcar pentru cele aproape 4 minute(durata lui),priviţi doar..nu criticaţi!

5 comentarii:

Unknown spunea...

e foarte populara asta pe youtube. am vazut acum ceva timp ca si in Romania s-a incercat sa se faca o chestie de genul

Miruna spunea...

@Nymphetamine:pe mine m-ar tenta sa particip la o chestie de asta!

Anonim spunea...

Prima reactie...zambet,si vorbesc serios.A doua reactie...scepticism;ma intrebam daca in spatele "celor patru minute de sinceritate" nu e regie.In final...aprecie ar fi prea putin pentru aceasta idee magnifica,insa cred ca fiecare avem dreptul-sansa,mai bine zis-sa oferim un "BIIIIIIG HUG",fara prea mult efort si fara vreun carton care sa ne justifice;doar vointa.:)

Anonim spunea...

Un videoclip care merita vazut. Asa poate realizam si noi ca, involuntar facem parte din grupul asta. Sau cel putin...asa ar trebui.
Oricine merita un free hug...oricine ar trebui sa ofere.Oricui.Oricand.
Desi l-am zarit si eu (fara sa-l deschid)pe Youtube, tot ma bucur ca l-am descoperit pe blog'ul tau !

Anonim spunea...

Cu o chestie de asta imi permit sa-mi pierd patru minute din viata,poate chiar si mai mult.Este o idee grozava,dar nu cred ca la noi ar merge ceva de genu.

Trimiteți un comentariu