sâmbătă, 23 aprilie 2011

Postcrossing

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Notă: Acest articol nu e nici despre nemurirea sufletului,dar nici despre noua cucerire a Adelinei Pestriţu(nu sunt eu destul de profundă pentru a relata complexa-i tragedie în dragoste).Oricum nu am dispoziţia necesară.De asemenea,fiindcă a fost conceput într-o oră de engleză,nu excelează la capitolul coerenţă.Îmi cer scuze pentru asta.


Sugestiv,titlul blogului este:"It's the little things that matter!".One of those precious little things would be..Postcrossing.
  Nu vreau să mă încurc în ştiinţă(după cum ar spune fosta profă de engleză)  explicând cap-coadă ce implică Postcrossing.
 Vă pun doar următoarea întrebare:Nu v-aţi săturat de felicitări/vederi/whatever virtuale?Ok,de acord,drăguţele ele,dar..false.Nu vă e dor de "the old fashioned way"?Când oamenii corespondau prin scrisori,cărţi poştale scrise de mână.Nimic nu se compară cu sentimentul de emoţie,amestecat cu nerăbdare+bucurie pur copilărească.Ei bine,Postcrossing e chiar la graniţa cu trecutul cu miros de scorţişoară,după care tânjeşti atât.
 În principiu,îţi faci un cont,cu adresa,o mică/mare prezentare şi apoi ţi se dau adrese alese la întâmplare,din toaaată lumea.And the rest is history....
Nu este doar o oportunitate de a-ţi lărgi cunoştinţele,de a te lăuda cu un hobby puţin mai special(puţină mândrie nu a stricat niciodată),ci şi şansa de a-ţi face un penpal din Hawaii,de exemplu.

0 comentarii