sâmbătă, 23 aprilie 2011

Postcrossing

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Notă: Acest articol nu e nici despre nemurirea sufletului,dar nici despre noua cucerire a Adelinei Pestriţu(nu sunt eu destul de profundă pentru a relata complexa-i tragedie în dragoste).Oricum nu am dispoziţia necesară.De asemenea,fiindcă a fost conceput într-o oră de engleză,nu excelează la capitolul coerenţă.Îmi cer scuze pentru asta.


Sugestiv,titlul blogului este:"It's the little things that matter!".One of those precious little things would be..Postcrossing.
  Nu vreau să mă încurc în ştiinţă(după cum ar spune fosta profă de engleză)  explicând cap-coadă ce implică Postcrossing.
 Vă pun doar următoarea întrebare:Nu v-aţi săturat de felicitări/vederi/whatever virtuale?Ok,de acord,drăguţele ele,dar..false.Nu vă e dor de "the old fashioned way"?Când oamenii corespondau prin scrisori,cărţi poştale scrise de mână.Nimic nu se compară cu sentimentul de emoţie,amestecat cu nerăbdare+bucurie pur copilărească.Ei bine,Postcrossing e chiar la graniţa cu trecutul cu miros de scorţişoară,după care tânjeşti atât.
 În principiu,îţi faci un cont,cu adresa,o mică/mare prezentare şi apoi ţi se dau adrese alese la întâmplare,din toaaată lumea.And the rest is history....
Nu este doar o oportunitate de a-ţi lărgi cunoştinţele,de a te lăuda cu un hobby puţin mai special(puţină mândrie nu a stricat niciodată),ci şi şansa de a-ţi face un penpal din Hawaii,de exemplu.

0 comentarii

duminică, 27 martie 2011

Free Hugs Campaign

duminică, 27 martie 2011
Ok,ok,recunosc că sunt teribil de neserioasă.Am început blogul,promitându-mi că o să mă ţin de el, dar hell no!..Miruna uită ce a zis de îndată ce clipeşte.Şi da,ştiu că o să încerc să mă auto-dezvinovăţesc,ba cu faptul că evaluarea bate insistent la uşă,ba că e nesănătos să petrec atât de mult timp contemplând ecranul calculatorului.De fapt,chiar asta şi fac!
  Şi pentru că o "belea" nu vine niciodată singură,acum mă pricopsesc şi cu o lipsă acută de inspiraţie.Să fie de vină astenia de primăvară?(you can put the blame on it,then!)
 Cert e că nu altceva mai bun de împărtăşit acum,decât asta:
Chestia asta era acolo de o eternitate+o zi,dar eu,ca o ignorantă veritabilă ce sunt, nu i-am acordat nici cea mai mică atenţie(tipic).Până într-o zi..
Acuma..ziceţi ce vreţi.Că sunt o visătoare,un omuleţ credul,care încă trăieşte în propria carte de poveşti cu zâne,prinţi şi prinţese,bla,bla,bla;binele învinge răul,clasica poveste,bullshit într-un cuvânt.O optimistă incurabilă,care se uită cu uimire la voi,pesimiştilor,cinicilor,care nu credeţi că oameni ca cel din video există într-adevăr.Sau dacă există,sunt dintr-un univers paralel.Însă eu chiar privesc acest proiect cu o admiraţie şi un respect profund pentru acest John Lennon Jr.,care a reuşit,chiar şi pentru 2 minute,să unească suflete.
Enjoy!Şi,măcar pentru cele aproape 4 minute(durata lui),priviţi doar..nu criticaţi!

5 comentarii

joi, 3 martie 2011

Vine,vine primavara

joi, 3 martie 2011
Renaştere.Început.Exaltare.Surâs.Hotel Cişmigiu.Soare...Primăvara!
   După o iarnă cel puţin..deprimantă,disperare mută şi nopţi albe, am văzut şi luminiţa de la capătul tunelului.
   Mi-am accesorizat faţa cu un zâmbet cât casa,am spus DA  schimbării şi am deschis uşa primăverii.Sună a clişeu,dar eu chiar simt că mă nasc a doua oară(doar ştii povestea păsării Phoenix).Mi-am ales şi baba,sunt în căutare de ghiocei(accept şi donaţii) şi am lăsat mănuşile deoparte.
 Pentru că....Vinee,vinee priiimăvara!
Şi pentru că citatele redau sentimente mai bine decât mine..

   

1 comentarii

marți, 15 februarie 2011

What makes you different,makes you beautiful

marți, 15 februarie 2011
  Da,fi TU,orice ar însemna acest lucru.Arată lumii că nu eşti doar o altă faţă frumoasă şi...cam atât.Pentru că frumuseţea e efemeră şi,în plus,e şi plictisitoare.
  Ştiu că trăim într-o lume condusă de aparenţe.O simt pe pielea mea în fiecare zi,sub toate formele.Dar aparenţele sunt înşelătoare şi,într-un final,personalitatea contează.
  Deci îndrăzneşte,ieşi din tipare,fi cât de colorat vrei tu să fi.Îmbrăţişează-ţi defectele,demonii personali şi dezvăluie-ţi adevărata faţă.Permite-ţi să greşeşti,să acorzi o a doua şansă,să fi diferit.
  Nu-ţi face griji că unii nu o să te placă,sunt doar nişte suflete avide de bârfă...
    Frumuseţea venită din interior e cea care contează.Scoate-o la suprafaţă!


  

3 comentarii

sâmbătă, 5 februarie 2011

In all the beginnings dwells a magic force

sâmbătă, 5 februarie 2011
    "Some stories don't have a clear beginning, middle, and end. Life is about not knowing, having to change, taking the moment and making the best of it, without knowing what's going to happen next. Delicious ambiguity..."
-- Gilda Radner
     
   Dorinţa de a avea un blog încolţeşte în mine de prea mult timp,încercând să iasă din labirintul încurcat al gândurilor mele letale(be afraid!).
  So here I am again...Încercând să rezist tentaţiei de a apăsa pe "Create a blog".Încercare eşuată,de vreme ce deja scriu primul post.
  Nu promit nimic!Nici că o să găsiţi aici o Miruna mereu creativă şi optimistă,nici că blogul va "trăi" happily ever after.Pentru că am învăţat că promisiunile pot fi vorbe-n vânt...şi nu ai cum să te lupţi cu vântul.
   Dar vreau să cred că voi găsi aici un refugiu pentru zilele negre,care par nesfârşite câteodată.Tratament pentru privirea infrigurată de luni dimineaţa,impulsul necesar pentru a fi  eu,copila care uneori se pierde în gânduri prea tulburătoare...
  Sper să reuşesc...

  

7 comentarii